Pozdrowienia..szukam instrukcji warsztatowej (PDF) dla 2019 multistrada 1260 enduro...na sprzedaż lub do bezpłatnego pobrania. Dzięki za pomocną dłoń.
Ciekawa uwaga na temat tego podręcznika. Wydaje się, że brakuje kilku stron dotyczących ponownego montażu przedniego koła. Pokazuje wkładanie osi i dokręcanie zacisków, ale nigdy nie przechodzi przez sekwencję dokręcania śrub dociskowych i nakrętki osi. Odnoszę się do instrukcji Multistrada S z 2015 roku dla tej części - to samo ustawienie.To jak szukanie łzy jednorożca.
Możesz jednak uzyskać dostęp do mojego pliku dla 1200 enduro tutaj:
![]()
Multistrada 1200 Enduro 2016 SERVICE MANUAL
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.www.mediafire.com
Jeśli uda ci się to zrobić, będziesz miał wielu bardzo wdzięcznych ludzi, ale z tego, co mi powiedziano, wszystkie instrukcje Ducati od około 2017 roku są zabezpieczone DRM i muszą być dostępne za pośrednictwem DCS, nie dają nawet możliwości drukowania stron.OK, pracuję nad tym. Instrukcja obsługi jest teraz na pendrive lub na Ducati DCS. Mam znajomego w salonie, który sprawdza, czy może pobrać instrukcję obsługi tego motocykla na inny pendrive, płytę CD lub wydrukować ją. Odpowiedź otrzymam później, może nie dzisiaj, ale zobaczymy
Jeśli możesz coś wydrukować, możesz wydrukować to bezpośrednio do PDF, ponieważ niektóre konwertery PDF pojawiają się jako fizyczna drukarka dla systemu hosta.Jeszcze nie wiem, ale to właśnie próbuje zrobić mój przyjaciel -- zobaczyć, czy jest jakiś sposób na zdobycie kopii. Jeśli uda mu się wydrukować strony, zajmie to trochę czasu, ale wtedy miałbym kopię papierową, ale dysk lub pendrive byłyby super. Jeśli uda mu się to zrobić, nie mam pojęcia, ile mnie to będzie kosztować -- Ale musiałbym coś doliczyć, żeby odzyskać koszty -- Ale martwmy się tym, kiedy i jeśli uda mu się to zrobić