Po prawie 20 latach posiadania Ducati (obecnie mam 3 z nich) w końcu mi się to przydarzyło. Podczas wczorajszej pierwszej jazdy moim 998S FE motocykl utknął na biegu. Wyjeżdżałem z zakrętu i miałem zamiar jechać pod górę. Pamiętam, że zredukowałem bieg i miałem zamiar wyprzedzić samochód, gdy skrzynia biegów przestała reagować. Wielkie zaskoczenie i zaprzeczenie, ponieważ ten motocykl był dopieszczany od czasu, gdy go mam.
Zatem, informowałem się o tym problemie zeszłej nocy i byłbym wdzięczny, gdybyście mogli mi przekazać najnowsze informacje na ten temat:
Dzięki za szybkie wprowadzenie mnie w temat !
Zatem, informowałem się o tym problemie zeszłej nocy i byłbym wdzięczny, gdybyście mogli mi przekazać najnowsze informacje na ten temat:
- Było kilka 'biuletynów serwisowych' na ten temat i zestaw modernizacyjny SVC-09-021. Czy to wciąż najnowsza rekomendacja Ducati ?
- Czy ten biuletyn serwisowy można interpretować jako wezwanie do serwisu, czy nie ? Czy dealerzy będą go honorować ? (Mój motocykl jest z 2004 roku, ma prawie 20 lat...)
- Innym problemem jest to, że jestem w Central Oregon, 3 godziny drogi od najbliższego dealera. Jestem bardzo sprawny. Czy modernizacja jest łatwa do wykonania, jeśli kupię specjalne narzędzie do ustawiania ?
Dzięki za szybkie wprowadzenie mnie w temat !