Dzień dobry, mam V4s sport z 2021 roku i chcę wypróbować różne klocki hamulcowe. Oryginalne to (61341341A). Jeżdżę tylko po drogach w umiarkowanym lub szybkim tempie. Wiem, że mój motocykl ma zaciski Brembo M50, które są współdzielone z wersją PP i kilkoma innymi motocyklami. Panigale itp. Zakładam więc, że wszystkie klocki hamulcowe, które do nich pasują, pasowałyby również do mojego.
Numer części zacisku hamulcowego PP to 61341271A. Czy ktoś wie, jaki jest odpowiedni numer części Brembo? Czy to klocek hamulcowy o składzie SA? Najbliżej, jak mogę stwierdzić, jest klocek Brembo 07BB37SA. Podczas wyszukiwania numerów części Ducati tak naprawdę nie otrzymujesz wielu informacji o rzeczywistym składzie samego hamulca. Następnie, podczas wyszukiwania na stronie internetowej Brembo, mój motocykl się nie pojawia.
Wszelkie informacje będą mile widziane.
Numer części zacisku hamulcowego PP to 61341271A. Czy ktoś wie, jaki jest odpowiedni numer części Brembo? Czy to klocek hamulcowy o składzie SA? Najbliżej, jak mogę stwierdzić, jest klocek Brembo 07BB37SA. Podczas wyszukiwania numerów części Ducati tak naprawdę nie otrzymujesz wielu informacji o rzeczywistym składzie samego hamulca. Następnie, podczas wyszukiwania na stronie internetowej Brembo, mój motocykl się nie pojawia.
Wszelkie informacje będą mile widziane.