Więc idę na łatwiznę. Znalazłem serwis, który albo naprawi mój ECU (co do którego jestem pewien, że jest problemem), albo sprzeda mi certyfikowaną, odnowioną jednostkę za 350,00-400 w zależności od numerów seryjnych. Mogę wysłać swój i otrzymać go odnowionego za 175 do 250, więc to zrobię, jeśli się uda. Ale odnowiona jednostka to dobra oferta poniżej 500. Okazuje się, że poprzedni właściciel próbował czytnika aftermarketowego opartego na obdii i adapterze do telefonu komórkowego.....i myślę, że usmażył mój ECU. Po wymianie czujnika temperatury zeskanuję go i zobaczę, co się dzieje, ale dobrze jest mieć opcję
To ten. Przy okazji, usterka polega na tym, że moje wentylatory włączają się i cały czas działają po włączeniu kluczyka i podczas jazdy, motocykl pracuje trochę nierówno przy stałej przepustnicy, a wyświetlacz temperatury na desce rozdzielczej cały czas miga kreskami i nigdy nie pokazuje niskiej temperatury ani nie podaje odczytu temperatury, nawet po rozgrzaniu, a motocykl pachnie bogato.
Serwis pobiera 175,00 plus 45 za wysyłkę z powrotem do mnie i ma siedzibę w Wielkiej Brytanii....jeśli ktoś zna odnowiony ECU w USA, proszę dać mi znać!

To ten. Przy okazji, usterka polega na tym, że moje wentylatory włączają się i cały czas działają po włączeniu kluczyka i podczas jazdy, motocykl pracuje trochę nierówno przy stałej przepustnicy, a wyświetlacz temperatury na desce rozdzielczej cały czas miga kreskami i nigdy nie pokazuje niskiej temperatury ani nie podaje odczytu temperatury, nawet po rozgrzaniu, a motocykl pachnie bogato.
Serwis pobiera 175,00 plus 45 za wysyłkę z powrotem do mnie i ma siedzibę w Wielkiej Brytanii....jeśli ktoś zna odnowiony ECU w USA, proszę dać mi znać!