Czy ktoś kiedykolwiek kupował od Omnia Racing (OmniaRacing.net)? Firma z siedzibą we Włoszech -- 2 miesiące temu skorzystałem z dobrych kursów wymiany euro na dolary, aby kupić sprzęgło poślizgowe EVR do mojego motocykla wyścigowego Daytona i albo dostałem zły zestaw, albo brakuje dystansu lub podkładki, ponieważ mój warsztat wyścigowy próbował go już dwukrotnie zainstalować bez powodzenia. Wysyłam do nich e-maile od tygodnia z prośbą o zwrot, ale nie otrzymałem od nich żadnej odpowiedzi. Dziękuję za wszelkie spostrzeżenia, jakie ktoś może mieć.
UWAGA: Nie ma realnej szansy, że mechanik instaluje go źle, tylko żeby uprzedzić ten komentarz. Evan Steel Performance jest tutaj legalny -- obecnie obaj goście są szefami załóg zespołów Motoamerica i w przeszłości byli szefami załóg zespołu EBR World Superbike. Problem ze sprzęgłem wydaje się polegać na tym, że całkowita wysokość sprzęgła z tarczą dociskową jest o 4 mm krótsza niż wysokość standardowego sprzęgła/tarczy dociskowej, co uniemożliwia prawidłowe zaangażowanie ramienia siłownika.
UWAGA: Nie ma realnej szansy, że mechanik instaluje go źle, tylko żeby uprzedzić ten komentarz. Evan Steel Performance jest tutaj legalny -- obecnie obaj goście są szefami załóg zespołów Motoamerica i w przeszłości byli szefami załóg zespołu EBR World Superbike. Problem ze sprzęgłem wydaje się polegać na tym, że całkowita wysokość sprzęgła z tarczą dociskową jest o 4 mm krótsza niż wysokość standardowego sprzęgła/tarczy dociskowej, co uniemożliwia prawidłowe zaangażowanie ramienia siłownika.