Ducati.ms - The Ultimate Ducati Forum banner
181 - 200 of 283 Posts
Czy możesz udostępnić link? Przejrzałem 10 stron i nie mogłem go zobaczyć.

Czy ktoś posiada instrukcję serwisową do streetfighter V2 2022+?
Czy w ogóle istnieje instrukcja serwisowa, do której normalni ludzie mają dostęp? Myślę, że wszystko oficjalne jest dostępne tylko w ramach subskrypcji Ducati. Chętnie się mylę.

Zamierzam zrobić duży serwis w moim 848 EVO Corse, ale nie widzę instrukcji obsługi specjalnie dla niego na tych stronach.
Czy ktoś wie, czy specyfikacje luzu zaworowego byłyby takie same jak w standardowym 848?
Nadal mam instrukcję obsługi 1098 z motocykla, którego już nie posiadam. Czy specyfikacje byłyby takie same?

Zamierzam zrobić duży serwis w moim 848 EVO Corse, ale nie widzę instrukcji obsługi specjalnie dla niego na tych stronach.
Czy ktoś wie, czy specyfikacje luzu zaworowego byłyby takie same jak w standardowym 848?
Nadal mam instrukcję obsługi 1098 z motocykla, którego już nie posiadam. Czy specyfikacje byłyby takie same?
Była dostępna instrukcja warsztatowa 848 EVO na płycie CD. Nie widziałem wersji do pobrania.
Standardowa instrukcja 848 jest w 98% taka sama, ale nie mogę odpowiedzieć na twoje pytanie dotyczące luzów.

• Like
Reactions: Mullett
Znalazłem instrukcję serwisową do mojego nowego ST3 z 2006 roku, ale naprawdę lubię mieć również instrukcję części. Grzebanie dzień wcześniej doprowadziło mnie do gościa na ebay.

meandmylittleman2015

17,50 USD Jest to produkt absolutnie najwyższej jakości - oprawiony w czysty, wyraźny druk na ładnym papierze. Nie mogę się nachwalić tego, co wysłał. Jestem prawie pewien, że może dostarczyć książki części do każdego Ducati.

Moderator: zapraszam do przeniesienia w inne miejsce, jeśli jest to nieodpowiednie dla tego wątku

• Like
Reactions: DeanG6
zapomniałem... jest też ecmanuals
taka sama oferta 14,50 $ pdf d/l

181 - 200 of 283 Posts