Ducati.ms - The Ultimate Ducati Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
366 Posts
Discussion Starter #1
Hi ~~ My bike is 03 999S with 3000 miles on it. `

I just got back from a grocerry ride ~~ and my bike felt little bit strange ~

As I engage the 1st gear and rev it up ~ When I pass the 5000 rpm range ~

It felt like there was no power delivery ~ !!! As if clutch was engaged!!!

and this symtom happens untill 8000rpm and than it starts to accelerates

as normal ~!!! At first i thought " Did I squeezed the clutch lever???? "

But it wasnt.

Why is this happening ???? Do I have some clutch problem ??? or the trans

problem ????Maybe the Chain?????

Any thoughts will be deeply apreciated ~!!!! Thanks ~!!!!!
 

·
Registered
Joined
·
366 Posts
Discussion Starter #4
could be a sticky clutch slave. Definately doesn't sound like a transmission problem.
Could you explain little more about the part " sticky clutch ~" !!

Is this happening because of some air in side the clutch fluid? or because

of wared up clutch????
 

·
Registered
Joined
·
2,794 Posts
Sounds like a worn out clutch pack. You need to remove the pack and visually inspect it I'd say.
 

·
Registered
Joined
·
366 Posts
Discussion Starter #6
Sounds like a worn out clutch pack. You need to remove the pack and visually inspect it I'd say.
Once you remove the clutch pack , would I be able to tell the ware ~

easily??? Also my bike has Bucci slipper clutch ~ Dose this make any

differance, interms of removing the clutch pack!!
 
1 - 6 of 6 Posts
Top