Ducati.ms - The Ultimate Ducati Forum - Reply to Topic
Thread: 900ss FE Performance Resturation Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Ducati.ms - The Ultimate Ducati Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
Nov 24th, 2017 3:06 pm
Kiwihame
On images...

Quote:
Originally Posted by EIGHTfortyEIGHT View Post
It seems that most of my pictures are no longer working. My image shack account is still good and all of my pics are still there. Does anyone how to fix the picture links or how I can make the pictures available again? It's a bummer to see them all gone. Hopefully someone can help me get these thread pictures working again
Lost images don't seem to be limited to image shack. Here's a link to an issue with photobucket. Jeff, maybe you can contact the Administrator who posted the below and ask him how you might restore your pics. Your thread is reference material gold and it would be a crying shame if we couldn't have it in its entirety.

https://www.ducati.ms/forums/36-ducat...r-working.html

Keep up the great info. Love your work.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
EDIT: I approached the Admin guy myself. Here's what he said.

"Hi there,

If there is an issue with images appearing on the thread, please create a NEW thread in this area (https://www.ducati.ms/forums/36-ducat...ck-suggestion/) with as many details as to what the issue is (inluding links to threads/posts where the issue is taking place).

The dedicated section I provided you a link to is constantly monitored by our tech support team to help with fixing issues related to using our site.

Yung"

Will leave it with you.
Jan 27th, 2016 9:05 pm
Arjay
Quote:
Originally Posted by EIGHTfortyEIGHT View Post
Ya, I used to do that, but I soon filled up my album and it was suggested I use image shack.
If you hit the paper clip button when posting it will allow you to directly upload the image to the post.

It doesn't look as good as in-line pictures (see test here https://www.ducati.ms/forums/6-test-f...ml#post5591026) but they will stay forever.

There is usually an option for the site admin to enable called 'allow in-line images' and that would fix it properly.

It is a shame, your pictures and posts are awesome and probably are inspiring others
Jan 26th, 2016 10:23 pm
EIGHTfortyEIGHT Ya, I used to do that, but I soon filled up my album and it was suggested I use image shack.
Jan 26th, 2016 2:55 pm
Arjay
Quote:
Originally Posted by EIGHTfortyEIGHT View Post
It seems that most of my pictures are no longer working. My image shack account is still good and all of my pics are still there. Does anyone how to fix the picture links or how I can make the pictures available again? It's a bummer to see them all gone. Hopefully someone can help me get these thread pictures working again
This is a real problem because it's very rare to see someone with your talents and skill sets go through an engine in this fashion. Lots to be learned and shared and the pictures are essential.

I used to run several large forums and what I found is that the smartest manner to handle images is to allow uploading them to the forum. This way they are never dependent on 3rd party solutions.

What tends to happen is that over the span of years pictures disappear leaving holes in the threads. This is really cheezy for people coming in at later dates. I found that banning remote URL pictures and enforcing direct attachment was the way to fly. No holes, no missing pics, come back 10 years later and they are still there
Jan 26th, 2016 12:47 am
EIGHTfortyEIGHT So here is some more fun.

I cast up the ports and head cavities of a EVO 1100 head to scan into the computer and do CFD analysis on it for my Sport Classic Project bike.



But while I am waiting for the scan to come back, I have been drawing and testing new port ideas in the CFD software.



Here are some cut plots and streamlines of various test I am doing.








Some good info I am learning with this tool
Jan 26th, 2016 12:43 am
EIGHTfortyEIGHT Well, Dont know what to do about the missing picture problem.

So Ill just add some new stuff.

Not much building lately, been doing more research on head porting and combustion chamber shapes. I feel the limit of 103 is not a limit, I just need to get more creative.

A friend I met on this forum was kind enough to offer up his flow bench for my testing. I have many types of Ducati heads and intake ideas we were testing. We plan on doing a full head flow report sometime in the future. We both just need to find some time. Thanks again for the help

So I took my JPrecission head and flow tested it with a few intake concepts.

This was a straight manifold and curved horn.



This is a slightly curved manifold with straight stacks



Here is my new Puppy we got that is keeping me busy. He is an 11 week old Border Terrior



I made some taper bore, 48-43mm throttle bodies

Jan 17th, 2016 6:29 am
muddy60
Quote:
Originally Posted by tackhammer View Post
The material from this thread and The Sport Classic thread is really high quality and an inspiration to us mortals who can only attempt a small portion of what you have accomplished. Please help moderators!!!! This is like saving an endangered species.
Agree fully - there is gold in this topic. Please help restore.
Jan 17th, 2016 5:47 am
tackhammer
Please Help. Anyone!

The material from this thread and The Sport Classic thread is really high quality and an inspiration to us mortals who can only attempt a small portion of what you have accomplished. Please help moderators!!!! This is like saving an endangered species.
Jan 16th, 2016 11:36 pm
EIGHTfortyEIGHT
Moderator Help

How to I get some help from a moderator about the missing pictures? Does anyone have contact info they can give me?

Thanks

Jeff
Jan 13th, 2016 7:23 am
EIGHTfortyEIGHT It seems that most of my pictures are no longer working. My image shack account is still good and all of my pics are still there. Does anyone how to fix the picture links or how I can make the pictures available again? It's a bummer to see them all gone. Hopefully someone can help me get these thread pictures working again
This thread has more than 10 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome